Rakennetun ympäristön edelläkävijä

Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Kehitämme konsepteja, joissa rakennuttamisen ja suunnittelun palveluprosessi tehostuu ja lopputulos jalostuu myös erilaisten kokonaisratkaisujen avulla. Uudisrakentamiseen liittyvän jatkuvan kehitystyön ohella panostamme erityisesti korjausrakentamisen ratkaisujen ja menetelmien kehittämiseen sekä energia- ja ympäristöratkaisujen kehittämiseen ja soveltamiseen suunnittelussa.

Meillä kanssasi  työskentelee ammattitaitoinen ja palveleva henkilöstö. Menestyksemme perustuukin kattavan palvelupaketin lisäksi erittäin tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa ja pitkäaikaisiin, uudistuviin asiakassuhteisiin. 

Wise Group -konsernissa työskentelee yli 500 talonrakennusalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2015 oli 29,4 milj. euroa. Wise Group Finland Oy:n toimitusjohtaja on Aki Puska.

Yhdessä enemmän – yhdessä tulevaisuuteemme vaikuttaen

Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaitamme ja ympäröivän maailman vaateita rakennetulle ympäristölle. Tämän lisäksi on joukko tekijöitä, jotka ohjaavat meitä: näitä ovat näkemys tulevaisuuden tavoitteestamme, meidän roolistamme siinä ja arvot, jotka ohjaavat valintojamme.

Visio

Wise Group on asiakkailleen ja henkilöstölleen luotettavin ja halutuin rakentamisen suunnittelu- ja konsultointiyritys.

Missio

Suunnittelemme ja kehitämme kestävää elinympäristöä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa

Arvomme

  • Ammattitaito
  • Asiakaskeskeisyys
  • Luotettavuus
  • Tuloksellisuus
  • Olemme yhdessä enemmän.