Wise Group ostaa Rakennussuunnittelutoimisto Sormunen & Timonen Oy:n

20.04.2017

Wise Group Finland Oy on hankkinut Rakennussuunnittelutoimisto Sormunen & Timonen Oy:n liiketoiminnan. Hankinnalla Wise Group vahvistaa asemaansa Kuopiossa ja sen lähiympäristön merkittävällä markkina-alueella.

”Meillä on Kuopiossa jo korjaus- ja akustiikkasuunnitteluun keskittynyt yksikkö. Sormunen & Timonen Oy:n vahva suunnittelukokemus erityyppisistä kohteista sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet täydentävät hienosti nykyistä palvelupalettiamme ja mahdollistavat entistä paremmat palvelut asiakkaillemme myös paikallisesti”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska toteaa.
 
Rakennussuunnittelutoimisto Sormunen & Timonen Oy:n päätoimialana on rakenne-, elementti- ja arkkitehtisuunnittelu, joiden lisäksi se tekee myös saneeraussuunnittelua. Tällä hetkellä merkittävä osa rakennesuunnittelun liikevaihdosta tulee pääkaupunkiseudun asuntokohteista.
 
Yrityksen palveluksessa on yhteensä 22 asiantuntijaa, jotka kaikki siirtyvät Wise Groupin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Erkki Kerttula jatkaa yksikön vetäjänä ja tulee myös Wise Groupin osakkaaksi.  
 
Lisätietoja:
 
Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy
p. 040 568 3490 tai aki.puska@wisegroup.fi
 
Erkki Kerttula, toimitusjohtaja, Rakennussuunnittelutoimisto 
Sormunen & Timonen Oy
p. 0400 175 365 tai erkki.kerttula@sortim.fi