Wise Group ostaa Devecon Projektinjohto Oy:n ja Devecon Group Oy:n

19.04.2017
Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii sekä Devecon Projektinjohto Oy:n että Devecon Group Oy:n koko osakekannan. Molemmat yritykset jatkavat toimintaansa nykyisillä nimillään osana Wise Groupia.
 
”Deveconin myötä saamme Wise Groupiin uuden tyyppistä projektinjohto- ja rakennuttamisosaamista, joka palvelee kiinteistönomistajia, mutta suuressa määrin myös kiinteistöjen vuokralaisia. Samalla vahvistamme olemassa olevaa palveluntarjontaamme pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa”, Aki Puska, Wise Groupin toimitusjohtaja sanoo.
 
Pääasiallisesti kiinteistöomistajien, kiinteistösijoitusyhtiöiden sekä kiinteistömanagement-yritysten kanssa työskentelevien yritysten palveluihin kuuluvat mm. vuokralaismuutosten johtaminen ja valvonta sekä kiinteistöomaisuuden ja -varallisuuden uudelleenarviointi- ja kehityspalvelut pääsääntöisesti liike- ja toimitiloihin liittyen.
 
Devecon Projektinjohto Oy:ssä ja Devecon Group Oy:ssä työskentelee yhteensä 16 rakennuttamisen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. He kaikki jatkavat nykyisissä tehtävissään. Deveconin omistajat Antti Kaplas, Riku Korpinen ja Petri Rignell tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.
 
Lisätietoja:
 
Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy
p. 040 568 3490, aki.puska@wisegroup.fi
 
Antti Kaplas, toimitusjohtaja, Devecon Projektinjohto Oy
p. 040 572 7747, antti.kaplas@devecon.com
 
Ari Tuutti, toimitusjohtaja, Devecon Group Oy
p. 040 582 2225, ari.tuutti@devecon.com