Valitse viisaasti - valitse Wise Group

Wiseläiset tunnetaan ammattitaidostaan, asiakaslähtöisestä ajattelustaan sekä jatkuvasta kehittymisestä. Olemme yhdessä rakentaneet avoimen ja kannustavan työympäristön, jossa vallitseva yhdessä tekemisen ilmapiiri ja hyvä tiimihenki ovat asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Wise Group tarjoaa kilpailukykyisen palkan, erittäin hyvät henkilöstöedut, monipuolisia jatko- ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä vahvassa kasvussa olevan yrityksen tarjoamat mahdollisuudet kehittyä oman alueesi asiantuntijana. Panostamme paljon työhyvinvointiin - sen kehittäminen on olennainen osa Wise Groupin strategiaa. 

Kun olet taitava työssäsi, arvostat myös työkaverin näkemystä ja sinulla intoa ja kykyä etsiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin, olet jo käytännöllisesti katsoen wiseläinen. Liity siis viipymättä kaltaistesi joukkoon ja tule mukaan kehittämään ja kehittymään kanssamme.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme tai täytä avoin hakemus. Voit myös soittaa suoraan henkilölle, joka vastaa sinua kiinnostavasta toimialasta; tiedot löydät täältä.