Rakennesuunnittelu

Vahvasti mukana suunnittelun muutoksessa

Palvelumme kattavat rakennetekniikan suunnittelun sekä konsultointi- ja asiantuntipalvelut uudis- ja korjauskohteisiin. Kokemusta meille on kertynyt jo yli 3000 kohteesta kattaen liike-, toimisto-, teollisuus- ja asuinrakennukset sekä julkiset rakennukset kuten sairaalat, koulut ja päiväkodit.

Rakennesuunnittelijan tehtävässä korostuvat luotettavuus,  tekninen osaaminen ja kyky soveltaa osaamista luoviin ratkaisuihin huomioiden sekä kustannukset että kohteen rakennettavuus:

  • kuuntelemme asiakasta ja loppukäyttäjää selvittääksemme hankkeen tavoitteet
  • optimoimme teknisiä perusratkaisuja sekä kartoitamme projektin riskialtteimmat osa-alueet
  • toteutamme merkittävän osan kohteistamme tietomallintamalla

Kokeneilla suunnittelijoillamme on FISE:n toteama henkilöpätevyys ja osalla myös pätevyysluokka AA. Useilla asiantuntijoillamme on betoni- ja teräsrakenteiden ulkopuolisen tarkastajan pätevyys. Toimimme RALA-sertifioitu laatujärjestelmä mukaisesti.

Kehitämme suunnittelualaamme

Rakentamisen uudet energiamääräykset ja vuonna 2013 voimaan astuvat uudet eurokoodit edellyttävät eri alojen suunnittelijoilta monipuolista osaamista, jatkuvaa kouluttautumista ja entistä tiiviimpää yhteistyötä eri alojen suunnittelijoiden välillä heti hankkeen alkumetreiltä lähtien.

Henkilöstömme kouluttautuu muun muassa Wise-Rakenneinstituutissa. Se on Suomen ensimmäinen suunnittelutoimiston oma koulutusjärjestelmä, jossa voi suorittaa opintopisteitä. Koulutus on kehitetty yhteistyössä Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKOn ja Magnus Malmberg Oy:n kanssa. Koulutuksen sisältö suunnitellaan Wise Groupin ja sen henkilöstön yhteisten tavoitteiden pohjalta.

Jukka Ala-Ojala

toimialajohtaja
Rakennetekniikka
Puh. +358 29 005 9212
GSM +358 40 582 3904
jukka.ala-ojala(at)wisegroup.fi» Ota yhteyttä