Ulkovaippakorjaus

Julkisivu- ja ikkunaremontti

Julkisivu- ja ikkunaremontti on talon haasteellisimpia hankkeita tilojen käytön kannalta, siksi kaikkien toimijoiden on tehtävä tiivistä yhteistyötä. Aikataulut, käyttäjäviestintä ja tehokkuus ovat avaintekijöitä hankkeessa.

Julkisivuremontti uudistaa rakennuksen ulkonäön ja nostaa kiinteistön arvoa. Vanhoissa taloissa ulkoseinien ja ikkunoiden lämpöhäviöt muodostavat merkittävän osan energianhukasta, jolloin remontti vaikuttaa merkittävästi myös kiinteistön käytön kustannuksiin.

Parvekeremontti tai parvekkeiden uusiminen

Parveke kunnostetaan tai remontoidaan yleensä noin 20 vuotta vanhoissa rakennuksissa. Koska parveke on keskeinen julkisivuun vaikuttava tekijä, kannattaa sen suunnittelussa hyödyntää tarjoamaamme tuotemallinnusta. Tällöin havaitaan parvekkeen koon, muotojen ja pintojen tuoma muutos rakennuksen ulkonäölle, viihtyisyydelle ja arvolle.

Vesikattokorjaukset ja kattomuodon muutokset

Vesikaton tekninen käyttöikä on materiaalista ja teknisistä ratkaisuista riippuen 30-100 vuotta. Yleensä vesikatto uusitaan yhdestä kolmeen kertaan rakennuksen elinkaaren aikana. Vesikaton korjaus voidaan suunnitella paikkauskorjauksena, loivien kattojen kallistuksen korjauksena tai katteen uusimisena. Korjaussuunnitelmaa tehdessä voidaan kattomuotoa muuttaa laajemminkin, jolloin voimme hakea rakennuslupaa asiakkaan valtuuttamana.

Palvelumme sisältää kuntotutkimuksen, rakennesuunnittelun ja arkkitehtisuunnittelun lisäksi visuaalisen mallinnuksen lopputuloksesta. Rakennuttamisen osaajina me myös kilpailutamme projektin asiakkaamme puolesta ja valvomme toteutuksen urakan luovutukseen asti.