Etsitkö opintojasi vastaavaa kesätyötä?
Yhdessä enemmän - Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja Suomessa ja Baltian maissa.
Yhdessä Sito Oy:n kanssa muodostamme suurimman suomalaisomisteisen talo- ja infrarakentamisen suunnittelu- ja konsultointiyrityksen ja työllistämme lähes 1100 asiantuntijaa. 

Uutiset

20.04.2017

Wise Group Finland Oy on hankkinut Rakennussuunnittelutoimisto Sormunen & Timonen Oy:n liiketoiminnan. Hankinnalla Wise Group vahvistaa asemaansa Kuopiossa ja sen lähiympäristön merkittävällä markkina-alueella.

19.04.2017
Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii sekä Devecon Projektinjohto Oy:n että Devecon Group Oy:n koko osakekannan. Molemmat yritykset jatkavat toimintaansa nykyisillä nimillään osana Wise Groupia.
 
01.03.2017

Sito Oy ja Wise Group Finland Oy yhdistyvät muodostaen yhdessä lähes 1100 hengen asiantuntijayrityksen. Uusi yhtiö on suurin suomalaisomisteinen talo-¬ ja infrarakentamisen suunnittelu-¬ ja konsultointiyritys. Yrityksen tavoitteena on kasvaa yli 100 uudella osaajalla vuosittain.

Wise Groupin henkilöstö tunnetaan ammattitaidosta sekä jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestä.

Toimintamme kasvaa ja tarvitsemme
joukkoomme uusia osaajia. Tule töihin edelläkävijäyritykseen, jossa ihmiset viihtyvät.

Kesätyöhaku on käynnissä! Lue lisää